donderdag

Snel haakwerk

Allereerst wil mijn twee nieuwe volgers hartelijk welkom heten om mijn blog. Leuk dat jullie een kijkje komen nemen.

Zoals ik de vorige keer al melde werd het weer eens tijd voor iets anders dan babycadeautjes haken.
En aangezien ik nog wat klossen tricotgaren had staan, deze maar eens te voorschijn gehaald. Wil eerst nu maar eens het garen opmaken wat ik nog in de kast heb liggen. Dus aan de slag met haaknaald 12 een glazenpot en een glazenflesje waar ooit vruchtensap in heeft gezeten. Het potje omhaakt met vaste , het flesje met stokjes. Nu ja potJE en flesJE kun je nu eigenlijk niet meer zeggen, het lijkt wel of ze nu twee keer zo groot uitvallen. Maar ze passen prima bij de stijl van de rieten visjes die ik gekocht had.


En nu ik toch de smaak te pakken heb, meteen maar het volgende project. Het schiet zo lekker op met dit garen.  Ben begonnen met rondhaken, een beetje op goedgeluk, zonder patroon, of dit nu zo verstandig is vraag ik me af. Maar tot nu toe blijft het keurig rond. Het grijze deel is nu ongeveer 40 cm doorsnede te klein om iets me te doen. Denk dat ik er een kussen van ga maken. Een poef lijkt me ook heel leuk. Maar eens kijken hoe ver ik ga komen met het garen wat ik nog in huis heb. Ga nu in blauw verder, restje van een tas die ik ooit heb gemaakt. Heb nog een klos off white staan en een klos met gemeleerd garen, kan dus even vooruit.

Leuk dat je dit hebt willen lezen, ja ik begin alvast met complimentjes, want morgen is het complimentendag.

Groetjes,

Antoinette


4 opmerkingen:

 1. Hoi Antoinette! Dan begin ik ook maar meteen met een complimentje: wat een super mooie dingen heb je gehaakt!! :D En wat knap, dat rondhaken, het wordt echt mooi!

  Fijne dag! Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nou dat complimentje heb ik dan alvast te pakken , hier een voor jouw, je bent goed bezig, wat het ook wordt, je laat je fantasie werken, fijne avond Tineke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ziet er erg mooi uit♥

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ziet er heel leuk uit.
  Ik heb een keer een kussenhoes hiermee gehaakt.
  Ik kreeg echt kramp in mijn handen ervan. Ik vind het er echt leuk uitzien, maar mijn hobby om hiermee te haken is het niet.

  BeantwoordenVerwijderen