zondag

Foutje; Vervolg babymutsjes


Ha, ha, dat was een foutje, mijn stukje al geplaatst terwijl het nog helemaal niet af was. Ik dacht dat ik het alleen even had opgeslagen als concept. Sommige zullen wel gedacht hebben, wat een raar verhaal.

Dus nu nog een keertje maar dan compleet met fotootjes en al.

Onze buurtjes waren vorige week even hier en ter sprake kwam dat hun dochter bijna gaat bevallen, zo kwam ik op de gedachte om een baby mutsje te haken. Leuk als cadeautje als het zo ver is. Op Pinterest kwam ik al snel het patroontje van een uilenmutsje tegen. Mijn doos met wolletjes opgezocht en aan de slag. Ook nog even een luierbroekje erbij gehaakt, de knoopjes moet ik nog kopen. Op het idee van het luierbroekje kwam ik doordat ik deze op Pinterest tegenkwam toen ik op zoek was naar patroontjes. Zo leuk ziet dat eruit op die babyfoto shoots.Zo mutsje 1 was af, maar als het nu een jongetje wordt, die doe je toch geen roze mutsje op. Geen probleem op de site van  Repeat crafter me staan genoeg leuke patroontjes, dus zo kwam er ook een hondjesmutsje, de ogen ontbreken nog, heb geen leuke knopen en kan pas vrijdag weer naar de markt.En dan kwam ik ook nog het patroontje tegen van een sockmonkey. Zo leuk om te maken, het werkt bijna verslavend, jammer dat onze kids inmiddels te groot zijn. Maar zo wel wat cadeautjes in de kast liggen, mochten er baby's geboren worden ben ik alvast daarop voorbereid.


Zo dat was een iets logischer verhaal ;)


3 opmerkingen:

 1. Ja leuk hoor!Ik ben ook al een geruime poos volger van haar blog,ze maakt echt hele leuke dingen!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik dacht ook gelijk aan de blog van repeat crafter me! Zij maakt ook van die superleuke mutsen! Tsja, ik dacht al; waar blijven de foto's hihi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi! Wat een ontzettend leuke, mooie blog is dit! :)
  Ik ga je volgen hoor! Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen