zaterdag

Slinger , berichtje 100!


Berichtje 100 al weer en nog steeds vind ik het leuk om af en toe iets toe te voegen aan mijn blog.  Dus op naar de .......

Was ik van plan mijn haaksels af te maken kom ik weer van alles leuks tegen in bloggersland. Dus deze week wel gehaakt maar niet volgens plan.
Eerst kwam ik leuke scotty dogs tegen bij Haakfeest haakte er 1, maar wat moest ik ermee. Toen nog twee gehaakt en twee hartjes volgens een patroon dat ik al langer geleden gepint had.
Het werd deze slinger. Je kunt op de foto niet zien dat de hondjes niet allemaal dezelfde grote hebben. Met naald 3, 3.5 en 4 1 gehaakt, het patroontje van het hartje iets aangepast en bij 1 geen stokjes maar halve stokjes in de laatste toer gehaakt.
En dan ook maar even naar de Wibra geweest, overal kwam ik enthousiaste verhalen tegen dat er nieuw garen, Fenna te koop is. Helaas was er is een dorp verderop nog maar 1 kleurstelling te koop, maar dat mag de pret niet drukken. Ik ben er een col mee aan het haken. Een Patroon van Drops dat ik al eerder haakte. Toen was het niet zo goed gelukt omdat ik het patroon had proberen aan te passen voor dun garen, maar nu schiet het al aardig op denk dat hij vanavond wel af komt.En dan toch maar proberen om mijn andere haaksels af te maken.

Prettig weekend!5 opmerkingen:

 1. Wat een leuke slinger is dat geworden. En zo te zien gaat die col ook heel mooi worden. Fijn weekend.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow, wat een super slinger! Die hondjes zijn zo schattig!! :D
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke slinger en erg mooie wol voor je kol. Succes ermee.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een toffe slinger en een leuke blog! Ik ga je volgen!
  Groetjes Anniek

  BeantwoordenVerwijderen