vrijdag

Opgeruimd staat netjes!

Gisterenmiddag was ik druk aan het opruimen, eerst de speelkamer, nu ja onze vroegere speelkamer, nu staat er een bankje, tv, bureau, computer enz. Hol voor onze kids. Heerlijk "grote schoonmaak" gehouden. Hoezen van de bank gewassen, zo kunnen we de winter weer door. Maar ook onze huiskamer, daar slingerden wat bollen wol onder tafel rond. En daarvoor nu een mandje gehaakt. Had nog een klos "zpagetti" garen in de kast. Even doorhaken en het is al af. Dat is nu het leuke van dit garen, je hebt supersnel resultaat. Geen losse bollen meer, opgeruimd staat netjes.Zojuist nog maar een paar klossen gehaald, het is nu in de aanbieding. Denk dat er nog wel wat mandjes zullen volgen.8 opmerkingen:

 1. Gelukkig dat ik niet de enige ben die de opruim/netheidsziekte heb....
  Bij mij gaan ze het bijna eng vinden... (hierover kun je meer op mijn blog lezen...)
  Maar het is toch gewoon veel leuker als het netjes is?
  Groetjes,
  Marian.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. dat ziet er keurig uit....wat gaaf dat mandje ♥

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Superhandig, zo'n leuk mandje! Ik zit hier ook altijd met losse, rondslingerende bollen. Ik ben niet zo'n fan van dit dikke garen, maar dit vind ik toch wel een heel leuk idee! (Want een mandje met katoen en haaknaald 2 1/2 schiet niet op... ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, mooi joh!
  Hele mooie rustige kleur en staat heel gezellig, zo met die kleurtjes erin.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heerlijk zo'n grote schoonmaak. En dat mandje is echt super leuk en natuurlijk ook erg handig. Ik heb spaghetti in huis, maar nog nooit mee gehaakt. Moet ik toch maar eens proberen misschien.
  Liefs Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk mandje! Ik heb laatst ook een klein mandje van spaghetti gemaakt, voor de troetels van de supermarkt...

  BeantwoordenVerwijderen