zaterdag

Sinterklaas, verven en haken

Deze week eens wat anders dan te beginnen met een haaksel. Een paar theelichthouders voor sinterklaas gemaakt. Zo simpel om de doen en zo'n leuk resultaat. Allereerst een tekst op een gewoon wit a4-tje geprint, daarna dit a4-tje op de achterkant ingesmeerd met olijfolie. Niet op de voorkant want ik kwam er achter als je geprint hebt met een inktjetprinter dit gaat vlekken, op de achterkant heb je hier geen last van. De overtollige olie met een zachte doek er vanaf wrijven. Met twee nesteloogjes het papier aan elkaar gemaakt. Eventueel een lintje erdoor. Glaasje met waxinelichtje erin en laat de sint nu maar komen.

Maar ook anders creatief bezig geweest. Ik ben op het ogenblik een beetje in de opruim modus. Ben bezig alles kasten in huis eens onderhanden te nemen. En daar hoorden deze twee kleine kastjes op het bureau ook bij. Helaas vergeten vooraf ook een foto te maken, maar ze waren eigenlijk niet meer om aan te zien. Er was al eens folie overheen geplakt, wat inmiddels los liet, omdat zoonlief toen hij klein was het nodig vond om stiften uit te proberen op de buitenkant. En nu aan de slag geweest met de deco verf van de winkel met de A. Inmiddels verkopen ze ook vernis van hetzelfde merk dus daamee de kastjes ook nog behandeld. Het oppervlak wordt daar een stuk gladder van en dat is met poetsen dan wel weer handig.



En ergens tussendoor deze week deze tashanger gehaakt. Het patroon werd door Kristel Droog op de besloten facebook groep van MyKrissieDolls gezet. Zo'n schatje en zo gehaakt.





Sorry de foto's zijn niet van superkwaliteit maar gisterenavond al gemaakt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten