zondag

Herfst

Nu met dit weer is de herfst er nu toch echt, tijd om maar eens wat voor op tafel te haken. Op Freubelweb  kwam ik leuke pompoenen tegen, bij Grietje een paddestoel en naar eigen fantasie een eikeltje gehaakt. Bij de action een blaadje en wat kaarsen gekocht en alles staat gezellig op tafel.
Nu ik toch bezig was ook maar eens het garenklosje gehaakt dat ik op ravelry gevonden had, de onderkant heb ik verstevigd met wat steentjes zodat deze beter blijft staan. Raak ik misschien minder snel mijn naalden kwijt. Wil nog wat blaadjes en een dennenappel gaan haken maar moet even opzoek naar mijn boek met patroontjes.

 
Verder dacht ik mezelf een mooie bos bloemen cadeau te hebben gedaan, mooi zijn ze ook, maar ze ruiken vreselijk, hieronder staan ze in de hal, maar eerst stonden ze in de woonkamer, inmiddels staan ze buiten op het terras, de geur was niet te hebben.
 
 

 
En verder eindelijk het muisje van Grietje gehaakt, wat ik al zolang van plan was, op Pintrest vond ik dit kikkertje.
En nu verder opzoek naar garen voor het petit fourtje dat deze week voorbij kwam bij petit four crochet along, helaas was de pistache groen niet verkrijgbaar hier op het dorp. Misschien vanavond dan maar eerst in een andere kleur. Maar vind dat pistache wel heel mooi en fris.

4 opmerkingen: