dinsdag

Kerst-swap

Het is wel een beetje vroeg om met kerst bezig te zijn, maar samen met Daphne had ik me ingeschreven voor de kerstswap bij Valerie. Eerst hebben we wat over en weer gemaild en toen aan de slag. Wel grappig we zijn allebei creatief maar op een heel andere manier. Ik vooral met haken en zij meer met papier en stof. Eind vorige week hadden we beiden onze spulletjes af en op de foto gezet en besloten het een en ander afgelopen zaterdag op de post te doen.
En zo vanmiddag lag er deze enveloppe in de bus.
En daar zat inEen heel mooi versiert doosje, en een zakje met beplakte en versierde knijpers. En toen ik het doosje opende kwamen er prachtige zilveren letters uit die het woord X-MAS vormen , bestempeld met groene glitters en leuk versierde laarsjes. Maar de foto's zeggen meer dan genoeg. Ben er hartstikke blij mee, als de sint weer vertrokken is ga ik er een mooi plekje voor zoeken.

Daphne hartstikke bedankt en hartstikke lief dat je dit allemaal voor me hebt gemaakt. Het was superleuk je swapmaatje te zijn. Het was mijn eerste swap en was heel benieuwd hoe het allemaal zou werken. Nu ik kan zeggen dat ik het heel leuk vond om iets voor iemand te maken en nog leuker om van iemand iets eigengemaakts terug te ontvangen.

En eindelijk mag ik dan ook laten zien waar ik de laatste tijd nog meer mee ben bezig geweest. De foto's hieronder zeggen denk ik wel genoeg.


Zo werd de enveloppe.


Zo waren de spulletje ingepakt, een beetje van mezelf en een beetje verpakking van Ikea.
En dit is het dan, 2 hoesjes voor om een groentepotje, een hart, 2 engeltjes,
een rudolfje en wat kleine bloemetjes, hartjes en sterretjes.
 
Het hart vond ik bij Iene op haar site.
 
Verder had ik nog wat getekend op oude vellen uit een boek, zag zoveel leuke voorbeelden op pinterest staan, dat ik dacht laat ik ook eens wat proberen. De engel is mee naar Daphne gegaan.
De kerstboom heb ik nog maar ik denk dat deze bij mijn andere kerstmaaksels ga hangen.
Al met al wel erg vroeg maar begin zo wel in de mood voor kerst te raken.

4 opmerkingen:

 1. Leuk leuk leuk!!!!
  Ik ben er echt hartstikke blij mee.
  Die Engel op het oude-boek-bladzijde vind ik ook zo'n leuk idee. Je hebt er volgnes mij eerst een ondergrond iets op gedaan (beetje gesso ofzo??) om het wat lichter te maken, toch?
  Hoe daan ook, ik heb het samen met mijn dochter (6 jaar) uitgepakt en we waren erg blij met ALLES!!
  Fijn dat je mijn creaties ook mooi vind, geniet er mar lekker van deze komende Kerst en wie weet tot "Swaps".
  Lieve groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat ontzettend leuk allemaal, het idee met een oude bladzijde heb ik een tijdje geleden ook gedaan.....ik tekende erop met potlood, verfde het met waterverf, deed een gedeelte borduren en knoopjes erop zo leuk om te doen, en je hebt een mooi kado

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke swap! ook die groentepot hoesjes zijn heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen