vrijdag

Rudolf en krans

Eindelijk weer wat te melden, rudolf is af! Samen met Angeline van Mijn eigen plekkie  tot in de late uurtjes heen en weer gemaild en toen hadden we het patroon wel duidelijk. Zij heeft nu op haar site de complete vertaling staan. Ik was begonnen met zpagetti garen, maar dat werd toch niet helemaal wat ik wilde, dan maar een kleintje gemaakt, dit zal niet de laatste zijn, want het patroontje blijkt vrij eenvoudig en snel te maken. Ik heb de oren wel iets anders gemaakt.
Met het zpagetti garen is het ook al goed gekomen, vorige week vrijdagavond even naar kerst creatief in Den Bosch geweest en daar zag ik leuke gehaakte kransen Een beetje op dezelfde wijze als de slagroom op de petit fourtjes van Grietje.
Deze krans begonnen met 45 losse, deze tot een ring gesloten en daarna in iedere losse 2 vasten en dit zo in totaal 3 keer rond.In het midden moet nog een pot met mooi kaars komen.

Nog een klein beetje garen over en daar heb ik een hartje van gehaakt. Leuk om zomaar ergens neer te hangen en in 5 minuten gemaakt.Verder druk bezig geweest met mijn kerstswap, bijna alles klaar, mooi op tijd. En nog wat sint kadootjes de foto's volgen nog een keer want anders is het geen surprise meer.

9 opmerkingen:

 1. Die rudolfjes zijn leuk. Ik vind het idee van je krans ook wel heel mooi. Ik vond de slagroom van de petit fours al een heel werk op nld nr. 2 maar dat zal met een dikke naald ook niet meevallen denk ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hartje is lief ♥ mooi geworden je hertje enne de krans ook, druk geweest ☺
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. dit lint garen is nu voor nog geen 3 euro bij de action te koop!!!
  ik heb er nog nooit mee gewerkt,
  maar het ziet er allemaal leuk uit wat je gemaakt hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Ineke, ja erg goedkoop heb gisteren no een keertje mijn slag geslagen. Ze vroegen zich wel af wat ik ermee ging doen;)

   Verwijderen
 4. Leuk hoor allemaal.
  Die Rudolf, wat een schatje!!
  Fijn weekend, groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi,mooi en je zpaghetti krans is toppie leuk inderdaad om rond een glazen windlicht te leggen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat 'n superlieve en mooie Rudolf!

  Poekie (onze gebreide huiskat die zorgt voor handgemaakte knuffels voor de kinderen in het ziekenhuis) nodigt je graag uit op zijn feestje, want binnenkort bestaat het Poekie-project 1 jaar! En bij een feestje horen natuurlijk kadootjes! Vier jij mee... en wie weet win jij wel een mooie waardebon of een haakboekenpakketje!

  Groetjes van Poekie & Saskia
  (http://poekie-knuffel.blogspot.be/)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke ideetjes...heb mij direct laten inspireren
  en ben zelf aan de slag gegaan...
  het resultaat binnenkort te zien op mijn blog:
  www.creahuisje.blogspot.com

  grtjs creanja

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anja, Ik reageer even zo, kom namelijk niet door de woordverificatie op je blog. Dat heb je snel gedaan, hij is leuk geworden. Op de beurs hadden ze nog lampjes in de krans verwerkt, misschien ook nog een leuk idee. Ben meteen maar blijven plakken, want zag bij jouw ook leuke creaties

   Verwijderen