donderdag

Work in progress

Met van alles en nog wat bezig.

Met halverwege met het haken van Dolf de kerstman. Helaas zal ik zijn muts opnieuw moeten doen, deze is veel te wijd geworden en dat terwijl ik toch keurig het patroontje heb gevolgd. Ook de jas loopt erg uit. Misschien de laatste toeren iets strakker haken. Hoop in het weekend wat meer tijd te vinden om hem een stukje verder af te maken, tja een dag moest soms 48 uur hebben.Dan ben ik ook bezig met shelf elf, een patroontje dat ik tegen kwam op ravelry. Een shelf elf vond ik al heel lang leuk, maar om hem nu voor $ 29,00 op Amzone te bestellen vond ik wat te gortig. Nu heb ik straks een eigen gehaakte shelf elf, eigenlijk ook veel leuker.


Wat al wel gevorderd is is mijn bos van takken. In het Diependael, een mooi stukje natuur zo'n drie minuten lopen van mijn huis, een tijdje geleden takken gesprokkeld. In een van de takken heb ik oogjes gedraaid waar ik nu mijn haaksels aan kan hangen.


Een 1,5 weekje geleden in het Diependael


Dat zijn kerstballen uit het boekje Kerstballen haken van Annemarie Arts en anderen. Een rudolfje waarvan je het patroontje kunt terug vinden bij Angeline en een vogeltje van de Drops site. Er kan nog meer aan maar moet nog even bedenken wat dat zal worden.En dan komt morgen aan nog een nieuw petit fourtje van Grietje eraan, ben benieuwd wat het nu gaat worden, als hij net zo leuk is als vorige week dan kan ik niet overslaan.


9 opmerkingen:

 1. Owww wat leuk dat je een Dolf maakt ! Ben zelf groot fan van deze serie en heb alle patronen. Maar Dolf als Kerstman heb ik nog niet gemaakt helaas..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. jammer, anders had je misschien kunnen vertellen wat ik fout doe.

   Verwijderen
  2. Je kunt altijd contact opnemen met de ontwerpster van Dolf !!

   Verwijderen
  3. Wij hadden dolf ook gemaakt zitten een paar foutjes in het patroon de getallen aan het eind kloppen niet maar op het eind kom je wel goed uit tenminste wij wel,

   groetjes mingle-mangle

   ,

   Verwijderen
 2. Je bent lekker druk met je haakwerkjes. Vervelend is dat als het niet past terwijl je het via het patroon hebt gemaakt. Ben wel benieuwd hoe ze gaan worden. Vast weer heel leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. erg jammer als je zo je best doet en dingen vallen dan te groot uit :-(
  mooie foto's van het bos en ik vind je gezellige tak ook erg leuk en mooi

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat vindt ik je tak er te gek uit zien, echt heel leuk geworden !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. such beautiful things around here!!!!
  xxx Alessandra

  BeantwoordenVerwijderen