donderdag

De allerbeste wensen!

De allerbeste wensen voor dit nieuwe jaar! Dat het een mooi, gezond en creatief jaar voor iedereen mag worden.

Vandaag mijn vrije dag en dus ook eindelijk tijd om even iets te bloggen. Het waren drukke weken maar ook gezellige weken de afgelopen twee. Veel tijd doorgebracht met familie en dat is altijd leuk.

Niet heel veel creatief bezig geweest met deze dagen. Maar toch wel iets gemaakt.Een potje omhaakt voor een vriendin van mijn moeder. Allerlei bolletjes en restjes haakgaren van haar gekregen en daarmee een patroontje van attic24 voor haar gemaakt. Omdat ik dit patroontje wel erg leuk vind meteen er nog maar 1 gehaakt in wat voorjaarskleurtjes.
Verder een hoesje van de gekregen katoen gehaakt. Een patroontje dat ik op freubelweb tegen kwam. Eigenlijk voor zakdoekjes, maar de mijne is iets groter uitgevallen, denk dat ik hem voor mijn zonnebril ga gebruiken. En als laatste begonnen met wat onderzetters van de gekregen katoen. Vond het patroon op pinterest maar het staat in het Nederlands ook bij Karin op haar site.

Nog een paar daagjes de kids thuis, ook wel erg gezellig en rustig, even geen sporten, huiswerk en andere beslommeringen.

En creatieve voornemens voor 2013?  De petit fourtjes van Grietje haken, loop er een paar achter. Wil graag de tilda pop gaan haken die bij Angeline op haar website staat. Verder kussenhoesjes gaan maken van alle oude spijkerbroeken die nog in de kast liggen, zag weer een leuk idee op Pinterest voor bijkomen.  En natuurlijk de maaksels afmaken die nog in de kast liggen.

Nog even welkom aan mijn nieuwe volgers, leuk dat jullie mijn creaties willen bewonderen!

4 opmerkingen:

 1. Wat een mooie dingen heb je gemaakt, die potjes, zo lief! De onderzetters staan ook op mijn lijstje om eens te maken. Ik ben benieuwd naar je oude spijkerbroeken-project. Ik spaar ze ook al een tijdje en heb allerlei ideeën om er wat mee te doen. Nu de uitvoering nog!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. succes met je voornemens en een top 2013 voor jou!!
  wat een leuke dingen maakte je ♥

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk die haaksels om die potjes ,ben overigens helemaal in de ban van de zentangles gr marloeskreatief

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind al je werkje hierboven prachtig geworden en ook de kleuren die je voor alles hebt gebruikt!

  Beste wensen nog!!!;-)

  BeantwoordenVerwijderen