vrijdag

Kaartje

Terwijl ik gisterenochtend 'vrolijk' mijn autoramen aan het krabben was, riep de buurvrouw dat ze weer oma was geworden en wel van een kleindochter. Dus mijn uilenmutsje en luierbroekje moesten vandaag afgemaakt worden. Vanochtend naar de markt gefietst voor een paar knopen, maar daar moet natuurlijk ook wel een kaartje bij.
Dat was lang geleden dat ik zo iets gemaakt heb. En aangezien ik nu ook niet over een uitbereid knutselpakket beschik om kaarten te maken, maar achter de computer gekropen. Daar vond ik ergens, vraag me niet waar, wel een leuke freebie. Dus aan de slag, maar toen ik het op papier had uitgeprint, vond ik het helemaal niets. Dan maar opzoek naar iets anders dacht ik. Mijn doos met kaarten uit de la gehaald en daar kwam ik een blok met perkamentvelletjes tegen. Toen nogmaals de afbeelding uitgeprint maar nu op perkamentpapier, dat zag er een stuk beter uit. Uit eindelijk op een roze kaart geplakt en ik was zeer tevreden met het resultaat. Helaas is de foto niet zo goed gelukt. Met dit donkere weer is het lastig fotograferen.
Ondertussen moest ik nog even boodschappen doen en ook even bij de Action binnengelopen om wat glue-dots te kopen. Maar daar bleef het niet bij. Ze waren net leuk Deco paper tape uit aan het pakken. En voor die prijs ( € 0,79 per verpakking) kon het toch niet laten liggen. Nog wat pareltjes en lint. Binnenkort dus ook maar eens anders creatief aan de slag.
En ja dan loop je wat verder, die winkel blijft gevaarlijk en daar lagen de rieten visjes.
Niet te geloven, afgelopen weekend was ik op de HH-beurs en de prijs was daar het 6 -voudige.
Nu samen voor € 0.80, dat geloof je toch niet. Mijn takken van de kerst maar weer te voorschijn halen en een leuk plaatsje zoeken. /

4 opmerkingen:

 1. prachtig kaartje hoor!!!!

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bij die winkel kom ik liever niet al te vaak... niet goed voor mijn portemonnaie! ;-)
  Die kaart is heel mooi geworden... lief!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Kun je best vaker maken hoor, kaartjes. Heel leuk!!!!!
  Enne.....morgen ga ik ook maar ff naar de Action, want die tape......ik was vandaag op de crea-beurs in Harderberg, daar koste 1 rolletje 2,60......Pff, niet leuk meer toch?!!!!
  Maar de Action, daar worden we blij van.
  Lieve groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. leuk die visjes... en bij de action een stuk leuker geprijsd. Kaartje is erg leuk geworden...

  tine

  BeantwoordenVerwijderen