maandag

Scoodie en col

Dit weekend de laatste hand gelegd aan twee haakprojectjes.
Ten eerste de scoodie afgemaakt (sjaal met muts er aan vast), gehaakt met garen, 50% merino wol en 50% acryl, het was een pakket van de Aldi. Een beetje op internet rondgesnuffeld voor een patroon en toen naar eigen idee aan de slag gegaan, dit is ie dan geworden.                  


Zelf helemaal tevreden en zo ook mijn dochter voor wie ik hem gemaakt heb. Ze wilde zelfs even model staan. Met een filtertje erover mocht ik de foto's hier plaatsen.
De sjaal is gehaakt met naald 10. Sjaal 1,50 m lang gemaakt zodat hij goed omgeknoopt kan worden. Gewerkt met halve stokjes.   

Voor mezelf een col gehaakt met het inmiddels bekende Fenna garen. Volgens een patroon van Drops, niet zo slim om precies dit patroon aan te houden en niet rond te haken, waardoor de kleuren niet helemaal mooi door liepen. Vandaar er maar een paar knopen opgemaakt dit breekt een beetje de kleuren. Ook hiervoor wilde dochterlief wel even poseren.


 
Vanmiddag nog even langs de Wibra, daar nog 8 bollen fenna ingeslagen. Kocht er eerst 3 van 1 kleur, maar toen ik bij de kassa te horen kreeg dat dit volgens het hoofdkantoor de laatste zending was toch maar even teruggelopen en van een andere kleur ook nog wat meegenomen. Kan ik even vooruit en grijp ik tenminste niet mis. Dus voor iedereen die nog wat van dit garen wil hebben, sla nu je slag.
        

5 opmerkingen:

 1. Ohhh wat mooi allemaal....de scoodie is erg mooi,die steek ook...prachtig!Jou versie van de Drops col vind ik ook mooi,al heb je hem niet in het rond gehaakt,hij is toch prachtig en erg leuk met die knopen erop vind ik!En last but not least....je hebt ook een hele knappe dochter en wat lief dat ze model wou staan! :-)

  lieve groetjes
  Angeline

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt mooi geworden :D Leuke foto's gemaakt van je dochter !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, dat is echt gaaf zo'n scoodie! En de col ook, super mooi! :) Maar dat staat natuurlijk ook super bij zo'n leuk model!

  Liefs, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. the scoodie is very beautiful! where did you find the pattern for it?? or did you create the pattern yourself?

  BeantwoordenVerwijderen