zondag

Houten kerstboompje, engelen....

Het was een druk weekje. Op het allerlaatst moest ik nog wat sinterklaasinkopen doen, want een paar pakjes zijn toch wel leuk. Ieder kreeg 1 wat duurder kado en daarnaast kocht ik nog wat nuttige dingen, een nieuwe pyjama voor iedereen, deze zijn altijd welkom. En wat accessoires voor de nieuwe mobieltjes. Manlief het boek van 100 jaar PSV, want ondanks de belabberde prestaties van de laatste tijd, blijven we hier in huis trouwe PSV fans. Meteen zijn ook weer de plakboeken opgezocht van 35 jaar geleden. Gezelligheid op en top.

Maar gisteren even tijd om te knutselen. Dit keer niet met naald en draad maar met decoupeerzaag en schroefmachine. Er stonden al een tijd een paar plankjes van een pallet in de schuur, wat ermee te doen? De kachel in of iets van maken. Het laatste is het dan gisteren geworden. Getracht een kerstboom ervan te maken. Oké niet alle lijnen zijn even strak maar dat heeft toch ook zijn charmes. Een standaard kreeg ik zo snel niet gemaakt maar een steen op een plankje aan de achtkant zorgt dat hij keurig blijft staan. Wit geschilderd met latex, dat had ik nog staan. Nu nog een beetje leuk aankleden maar dat komt wel goed als de kerstspullen van zolder zijn. 

En als je dan toch zo bezig bent ook nog twee engelen gemaakt. Deze kwam ik tegen op Pintrest.
Met een stuk kachelhout, is mooi eikenhout dat mijn moeder altijd bij een houtzagerij haalt. Een spijker, een templex kerstbal, een doosje veren, een stukje karton een uurtje bezig geweest. Dit is het  resultaat. O ja en dit kwam ik tegen tijdens mijn zoektocht naar sinterklaas cadeautjes, bij de Primark voor 
€ 1,50, het is eigenlijk een theedoek, maar ik heb hem op een deur in de keuken gehangen. Die kon ik toch niet laten liggen.


Prettige zondag verder!
4 opmerkingen:

 1. wowwwww wat gaaf alles maar die engelen zijn helemaal het einde ♥

  liefs jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat is dát mooi geworden en zo gezellig die spulletjes erop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg mooi de boom! Ik zie in winkels of webwinkels ook veel mooie houten bomen, maar best duur. En te groot of te klein, of niet handig neer te zetten, maar als je het zelf maakt, kun je het naar eigen wens maken.

  BeantwoordenVerwijderen