vrijdag

Weer terug, gehaakte theemuts.

Dat is lang geleden dat ik iets op mijn blog heb geplaatst. Even niet zo veel tijd, zin enz. enz., dat heb je wel eens. Af en toe wel jullie blogjes bekeken maar geen reacties achtergelaten, maar dat wil ik nu wel weer een beetje gaan oppakken.

Onder tussen de haaknaald toch wel af en toe ter hand gehad.

O.a. deze theemuts gehaakt. Een theemuts stond al lang op mijn lijstje. Patroon vond ik op Ravelry, het aantal steken iets aangepast zodat hij mooier rond de theepot paste en overal een randje langs gehaakt. Garen gebruikt van de Action. Dit haakt heel fijn en ondanks dat het acryl garen is glanst het ook een beetje.


 
Verder een bonnet babymutsje gemaakt, proefmodel ook gevonden op Ravelry. Twee medewerkers verwachten een kleintje. Bij 1 een meisje en dan wil ik dit patroontje denk ik maken.
 


 
 
Ook nog een babyjurkje gehaakt maar hieraan moeten nog de knoopjes komen, als deze helemaal af is laat ik wel een foto zien. Superleuk om die kleine dingetjes te haken. Jammer dat onze kids al zo groot zijn ;).

En nu, vandaag ben ik mijn kast aan het opruimen met al mijn bolletjes en freubels en kom van allerlei gehaakte dingetjes tegen waar ik eigenlijk niets meer mee doe.
Besloten ze marktplaats te zetten. Daarbij ook nog allerlei Roos patronen en mooi Cocciolo patronen uit de tijd dat ik nog kleren maakte voor mijn kids af en toe moet je wat opruimen. Mocht je een kijkje willen nemen kun je hier klikken.

Fijn weekend alvast voor iedereen!
6 opmerkingen: