donderdag

Noorse muts

Eind april, begin mei een paar daagjes naar mijn broer in Noorwegen geweest. Samen met mijn moeder als verrassing voor zijn 40ste verjaardag. Gelukkig zijn we meteen de eerst dag de stad in geweest. Daarna werd het weer winters, het was in 38 jaar niet zo koud geweest op 1 mei.

Trondheim hebben we te voet bekeken. De prachtig gekleurde huizen langs de rivier en nog veel meer moois. Gelukkig zijn veel foto's goed gelukt, inmiddels druk bezig met een fotoboekje.
Een paar foto's hieronder.


 
Je fototoestel scheef houden levert soms leuke plaatjes op.

Als handwerkliefhebber kun je daar nog echt je hart ophalen. In bijna ieder winkelcentrum heb je wel een handwerkwinkel met heel veel wol. Op de laatste avond nog even met het gezin van mijn broer naar het winkelcentrum bij hun om de hoek geweest. En ook daar was een winkel met heel veel wol. Ons nichtje zag daar een sjaal met muts welke de Noorse ploeg op de olympische spelen in Sjotchi heeft gedragen. Ze durfde bijna niet te vragen of ik de muts kon haken. Eén van de Noorse tantes breit altijd van alles, maar haken is meer mijn ding. Dus kocht mijn schoonzusje wol en nam ik deze mee naar Nederland. Ik hoop dat de maat goed is, volgende week gaat mijn moeder weer naar Noorwegen en kan hij mee. Ben benieuwd of hij past.Verder nog een lijstje gehaakt, als bedankje, welke ik zag op de site van Haken en meer zag staan. In de kleuren van de keuken.  Inmiddels zit er een foto van de kids in.Heb twee magneetjes achter gemaakt, kan het lijstje op de koelkast worden gehangen. Daarop hangt al veel meer. Hopelijk past deze ook nog in de koffer van oma.Inmiddels al weer 1,5 week gewerkt, maar als je de foto's ziet is het ieder keer weer nagenieten.

2 opmerkingen:

  1. Wat een leuke verjaardagsverrassing!Mooie foto's zeg en prachtig die weerspiegeling op het water

    BeantwoordenVerwijderen
  2. mooi blogje, ik vond u via andere bloggers...

    BeantwoordenVerwijderen