dinsdag

Muis Fiep


Afgelopen zondag hadden we even vrienden op de koffie, we zien elkaar vaak maar bijna altijd buitenshuis. Ze wisten wel dat ik van haken hou, maar niet wat ik precies allemaal maakte. Uiteindelijk zeker wel een uur over haken zitten kletsen, heel gezellig. Dit jaar worden ze 2 x opa en oma en Marlies wilde ook wel wat voor de kleinkids haken. Haar allerlei sites laten zien waarop ze patroontjes kan vinden. Maar ook konijntje Pluis van Stip en haak laten zien die ik al eerder gehaakt heb. Toen ze weg waren bedacht ik dat het wel leuk was iets kleins voor haar te haken, ter inspiratie. Het werd Muis Fiep ook van Stip en haak. Ze ligt nu hier nog even op de kast, zometeen nog even leuk inpakken en dan neemt mijn man haar vanavond mee voor Marlies.


Verder wil ik jullie graag eens wijzen op de blog van Hilde, Draad en papier een tijdje geleden kwam ik op haar blog terecht en stuurde ik haar een mailtje dat ik het jammer vond dat ik haar geen volger kon worden. Toen had ze dit nog niet op haar blog staan, inmiddels wel. Helaas zie ik dat ze nog steeds maar weinig volgers heeft en dat terwijl ze leuke dingen maakt. 
6 opmerkingen:

 1. Aaaaaaaaah, wat een liefje zeg!!
  Mooi de kleuren.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nah, wat lief zeg! Dat komt vast wel goed met de inspiratie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jaaaa leuk he, ik zag dat jij dat ook al had gedaan. Hilde maakt echt prachtige, mooi afgewerkte dingen in zowel breien (zo knap!) als haken dus ik wil haar ook wel even een zetje geven!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. owwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww die muisjessssss zo lief ♥ enne ik ga naar de site...lees het nu bij jou en ook al bij nicole....geen onder uitkomen meer aan ha ha

  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schattige muisjes ,bedankt voor je patroon .

  Groet Geertje

  BeantwoordenVerwijderen