zondag

Kerstman Claus

Dit jaar nog niet veel voor kerst gehaakt. Maar daar is toch nog een beetje verandering in gekomen.
Gisterenochtend eerst vrijwilligers werk verricht. De Lions club hield dit jaar alweer voor de derde keer hier op het dorp een actie voor de voedselbank. Bij supermarkten wordt gevraagd om een extra product te kopen. Wat zijn er toch lieve mensen. Terwijl 2 heren buiten het doel stonden promoten mocht ik samen met iemand alles in ontvangst nemen. De meeste mensen kwamen niet met 1 product maar vaak met meer en zelfs met dozen vol. Twee weekenden en 4 supermarkten verder mocht de voedselbank verblijd worden met ongeveer 125 kratten. Missie ook dit jaar weer zeer geslaagd dankzij de vrijgevigheid van de Rooise bevolking.

Daarna wat boodschappen gedaan en 's avonds licht grieperig op de bank gekropen met wat bolletjes katoen en zo ontstond Claus de kerstman. Kwam hem al een paar keer tegen op Pinterest. Het is een patroontje dat je kunt vinden op www.freepatterns.com.
Vind hem zelf super leuk geworden, jammer dat ik alleen niet spierwit heb gebruikt, tja dat komt ervan als je 's avonds opzoek gaat naar je katoentjes.Misschien dat ik straks nog aan een patroontje begin, kwam zo'n leuke piek tegen op het www.

Fijne zondag nog!
2 opmerkingen: