dinsdag

Puur haken pannenlappen

Zo kreeg ik afgelopen vrijdag het boek Puur haken van Maaike van Koert. Toen ik het opensloeg kwam ik terecht op de bladzijde met de pannenlappen. En wat blijkt die lijken wel heel erg op de pannenlappen die bij mijn oma vandaan zijn gekomen en zeker al meer dan 20 jaar oud zijn, als het niet nog ouder is. Links op de foto oma's pannenlap rechts op de foto die uit het boek Puur Haken.


Wilde ze ook een keer haken, nu heb ik het patroon.

Verder al twee eierwarmers uit het boek gehaakt. Gehaakt met 2 draden soft van de Zeeman. De grijze met naald nr 5 de blauwe met 4,5. 4,5 is beter dus de volgende ook maar daarmee.
Verder mijn eerste schilderij met tegelkruisjes gemaakt. Patroon gevonden op Pintrest. Hierna wil ik er een met een ijskristal maken. Leuk om te doen een een leuk resultaat.
5 opmerkingen:

 1. Lijkt me een heel gezellig boek ...
  Toffe eiwarmjasjes ...
  Fijne dinsdag ... lieve groetjes Valerie ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 2. leuke blogje! ik zag u via andere bloggers...groetjes...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk dat je zo aan het patroon gekomen bent, ze lijken inderdaad verrassend veel op elkaar. Erg leuke eierwarmers!
  Ik ontving een Award en heb jou genomineerd als één van de 15 blogs. Doe ermee wat je wilt, zie het vooral als waardering en aanmoediging van mijn kant.
  Groetjes, Marijke
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen