zondag

Bakken zonder oven

Onze jongste viert morgen al weer zijn 13e verjaardag.  Gisterenavond was het hier gezellig druk met 5 jongens over de vloer. Gourmetten, maar ja daar waren ze zo mee klaar, toch anders dan meiden, laatst heeft dochterlief dit ook gedaan en die zitten rustig 2 uur aan tafel. Maar ja, gelukkig hebben we dan een "speelkamer" dus met z'n allen gamen, ieder neemt een controler mee en we kunnen los. De film die gekeken moest worden, tja daarvoor moeten ze nog een keertje terugkomen.

Vandaag komt de rest van het bezoek. En zoals gebruikelijk moet er hier dan weer gebakken worden. Dit keer is er alleen geen oven aan te pas gekomen.
Natuurlijk moest weer een monchoutaart komen, maar voor de liefhebber van wat minder gebak een arretjescake gemaakt. Naar recept van een collega. Inmiddels zelf al geproefd, nu je hoeft maar een dun plakje te hebben, het is ontzettend machtig.


Op internet zag ik dat je er ook marshmallows in kunt stoppen of noten en rozijnen. Dat laatste gaat het de volgende keer worden. Lijkt me zo lekker.

Het haken staat even op een laag pitje, even heel druk en ook weinig inspiratie, maar heb nu wel weer wat leuke dingen gezien. Dus dat gaat ook weer goed komen.


5 opmerkingen:

 1. whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa arretjes cake die maken mijn tante en ik ook met regelmaat oowwww zo lekker

  heerlijk die koekjes in een theedoek plat pletten hahaha

  ik wens jullie morgen een fijne verjaardag
  lieve groet jenneke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O lekker arretjescake. Dat is lang geleden dat ik die op heb. Die zullen we ze weer eens gaan maken. Profociat en een leuke dag vandaag. groet Jolanda

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ooow, wat lekker! Alvast gefeliciteerd :D
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd. Ik ben vandaag jarig en mijn dochter gister. Hier dus ook al het hele weekend feest gehad.
  En veelsteveel taart!!
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ja .. arretjes cake is hier ook favoriet!!!
  of cornflakes in een cupcakepapiertje overgieten met gesmolten chocolade..af laten koelen en smullennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

  BeantwoordenVerwijderen