zondag

Koosje, doily...

De laatste tijd komt er niet veel uit mijn handen voor wat betreft haakcreativiteit. Gewoon te weinig tijd.
Deze week druk geweest met photoshoppen voor mijn schoonmoeder die met iemand een boekje aan het maken is. Er moesten veel oude foto's in die wel wat correctie konden gebruiken. Dat project is gisteren afgerond. In ruil daarvoor heeft ze heel lief een mand met was voor me gestreken.

Van de week vond ik in een rommelbak bij het kruidvat het boekje Minihondjes en katjes haken. Het was flink afgeprijsd dus verdween meteen in mijn winkelmandje. En daar stond Koosje in, het konijn wat je overal tegenkomt. Leuk voor de pasen. Maar het haken van Koosje gaat niet van een leie dakje. Ik begon met een bol grijs in de veronderstelling dat dit toch wel genoeg garen moest zijn. Maar na het haken van alle losse delen kwam ik er achter dat dit toch niet genoeg kon zijn. Op naar de Zeeman dus, maar helaas grijs hadden ze niet meer. Maar natuurlijk ben ik niet voor 1 gat te vangen, dus dan geven we koosje toch een gestreept jasje en zijn kop een andere kleur. Ecru toch genoeg, althans dat dacht ik. En nu, tja daar ligt een half Koosje, van de week maar weer naar de Zeeman, ecru zullen ze toch nog wel hebben?


 
Och, eigenlijk toch niet helemaal stil gezeten, nog zo'n hoofdpijn projectje, was het al bijna vergeten. Ik heb een doily gehaakt, waarvan ik een schaaltje wilde maken. Helemaal volgens patroon, maar nu is het zo golvend dat ik niet mooi krijg opgespannen. Nu nog met een tip van mijn schoonmoeder aan de slag,  eerst nat maken en dan pas opspannen. Een uitdaging voor deze week ;). De foto's zijn niet echt goed gelukt, opeens kwam even de zon door, helaas is hij nu weer verdwenen gaat het dan toch eindelijk een beetje lente worden?


 
Fijne zondag nog voor iedereen!


3 opmerkingen:

 1. Nou vind je?!?!?Ik zie dat hier anders niet,ha,ha...;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Balen is dat he, als de winkel uitverkocht zijn, je schiet niks niet op op deze manier.
  Ben wel zeer benieuwd, helemaal naar je schaaltje.
  Groetjes, Daphne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. komt vast allemaal goed met je haakwerkjes !

  BeantwoordenVerwijderen