maandag

Verwend, haken in stijl en Theo de kater

Afgelopen week weer een jaartje ouder, kan het dit jaar omdraaien, 44 ik vind het wel wat hebben, een mooie leeftijd. Door manlief en de kids weer verwend, kaartjes voor Karin Bruers, humor op z'n  Brabants, dat wordt een gezellige avond binnenkort. Dochterlief  had  het patroon van Theo de Kater besteld bij Stip en Haak en zoonlief had zelf het boekje Haken en stijl uitgezocht. Ze weten wel wat mama leuk vindt. Voorlopig hoef ik me dus niet te vervelen. Nu nog tijd zoeken.

 Gisteren onze verjaardagen gevierd, dat doen we altijd 1x per jaar. Is het de hele week lekker weer en gaat het ook deze week weer warm worden, is het net gisteren heel bewolkt en komt het kwik niet boven de 20 graden uit. Toch de tuinstoelen maar buiten gezet, luifel uitgedraaid en bleek het uiteindelijk toch wel mee te vallen. Ook nu weer verwend, met mooie bloemetjes, plantjes, lekkere flessen wijn. Dat wordt genieten.Ook van onze tuin, weer wat nieuw goed in manden geplant, wat gesnoeid en opgeruimd, dan ziet het er meteen weer gezellig uit. Van de week ook nog even verder in de voortuin, die gaat gedeeltelijk op de schop. Alle klimop eruit, 40m2 een hele klus. Dit jaar nog wat hortensia's en lavendel erin en volgend jaar andere bodembedekkers.


5 opmerkingen:

 1. Nog Gefeliciteerd en wat een heerlijke verwennerij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nog proficiat met je verjaardag. Je bent lekker verwend en wat een mooie bloemen heb je gekregen. Staat altijd zo gezellig.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nog van harte gefeliciteerd!
  Haak ze :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Alsnog proficiat met je verjaardag :)
  De tuin ziet er gezellig uit zeg !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Belated congratulations!!!
  All the best, Nata xxx

  BeantwoordenVerwijderen