maandag

Haken tijdens de pasen.....

Heerlijk zo even wat vrij. 's Avonds me heerlijk op de bank genesteld en aan de slag met het nieuwste patroontje van Kristel, van Krissie Dolls. Het patroon zo gemaakt zoals het in eerste instantie bedoeld was, maar helaas niet meer verkocht mocht worden. Tja en als je dan begint wil je ook snel resultaat zien. Dat werd dus laat. Helaas geen witte knoopjes in huis maar die komen later nog wel. De volgende staat alweer in de planning.Maar ook zette Kristel op de facebookpagina, My Krissie Dolls ,dit leuke kuikenpatroontje. Zo klaar en toch wel heel schattig.


2 opmerkingen:

 1. Ze zijn beide superleuk! Mooi gemaakt. Het kuikentje is ook schattig. Ik vond je blog via pinterest en ben daar je volger geworden en ook via Bloglovin.
  Groetjes, Wendy
  Wendy's Mhaaksels

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoe meneer Benjamin Lee me een lening heeft verstrekt!!!

  Hallo allemaal, ik ben Lea Paige Matteo uit Zürich, Zwitserland en wil dit medium gebruiken om de heer Benjamin te bedanken voor het nakomen van zijn belofte door mij een lening te verstrekken, ik zat vast in een financiële situatie en moest mijn rekeningen herfinancieren en betalen evenals het opstarten van een bedrijf. Ik heb geprobeerd leningen te zoeken bij verschillende leningfirma's, zowel particuliere als zakelijke organisaties, maar het is nooit gelukt en de meeste banken hebben mijn kredietaanvraag afgewezen. Maar zoals God het wil, werd ik door een vriendin, Lisa Rice genaamd, geïntroduceerd bij deze financieringsdienst en onderging ik het gepaste proces om een lening van het bedrijf te krijgen, tot mijn grote verbazing werd ik binnen 5 werkdagen net als mijn vriendin Lisa ook heeft een lening van $ 216.000,00 verleend. Dus mijn advies aan iedereen die een lening wenst, "als u contact moet opnemen met een bedrijf met betrekking tot het online afsluiten van een lening met een lage rente van 1,9% en betere aflossingsplannen/schema, neem dan contact op met deze financieringsdienst. Trouwens, hij weet niet dat ik dit doe, maar vanwege de vreugde in mij ben ik zo blij en wil ik mensen meer laten weten over dit geweldige bedrijf dat echt leningen verstrekt, het is mijn gebed dat GOD zou zegenen ze meer omdat ze een glimlach op de gezichten van mensen toveren. U kunt contact met hen opnemen via e-mail op { 247officedept@gmail.com}

  BeantwoordenVerwijderen